Tammer Training Camp by BODY 2017

Arrangeras mellan den 30 juni – 2 juli på Lögdö Herrgård ca 2,5 mil norr om Sundsvall.  Här får du möjlighet att under ett antal dagar i en lugn och naturskön miljö umgås och skapa nya kontakter och vänner från Sveriges alla hörn.

Du kommer att få träffa kända profiler i branschen, men framför allt personer som har en gemensam nämnare i att de älskar att träna! Allt ingår: boende, måltider, fika, föreläsningar, träning på ett av Sveriges bästa gym - Iron Works, underhållning och entré till Tammerpokalen.

Det enda du behöver ta med dig är de kläder du ska ”stå och gå i” samt tandborste och tandkräm. Framför allt så hoppas vi att du ska känna dig fri att ta dagarna som de kommer. Känner du för att utforska omgivningen på egen hand bakom paddeln i en kajak eller på någon av de skogsstigar eller löpspår som finns i Herrgårdens miljö erbjuder så ta gärna chansen till det om lusten pockar på!

Hjärtligt välkommen!

Lägeravgift: 2100 kr Ditt mail är endast en intresseanmälan. Betalning gäller som bekräftad anmälan. Ange ditt namn som meddelande när du betalar. Senast då lägret arrangerades tog platserna slut ganska omgående så var gärna ute i tid.
Avgiften betalas till konto med nummer: 3300 (clearing) 6011287908 i Nordea.

För de som har eget boende finns ett begränsat antal platser, hör av er via kontaktformuläret på hemsidan så fixar vi till det.

Om du anländer med flyg, buss eller tåg så kan vi hämta dig. Ange med vilket färdmedel du kommer samt vilken tid du anländer i meddelandet när du anmäler dig.

Herrgården tillhandahåller sänglinne samt duschhandduk till en kostnad av 100 kr – denna avgift betalas kontakt på plats.

Transport till Sundsvall, - till Iron works och till Tammerpokalen sker gemensamt genom samåkning i bilar. Förhoppningsvis kommer det att finnas en eller flera minibussar till hands om många som anländer saknar eget fordon. 

 

Anmälningsformulär
Tammer Training Camp 2017

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.